Menu św. Patryka
-20% na Irish Whiskey na barze.
Oferta ważna w dniach 14.03-17.03
Przystawka:
Łosoś marynowany w koprze podany na sałacie z ziołowym sosem winegret
52 zł
Zupa:
Krem z zielonego groszku z chrustem z boczku
39 zł
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w pistacjach z kalafiorem romanesco i kluskami z pietruszki
79 zł
Deser:
Mus miętowy z czekoladą
37 zł
Piwo
Specjalnie uwarzone piwo w irlandzkim stylu DRY STOUT
0,3l – 22zł
0,5l – 24zł
1l – 44zł
3l – 120zł
Butelka 750ml – 39zł
St. Patrick’s Day Menu
Appetizer:
Dill-marinated salmon served on a bed of lettuce with herb vinaigrette
52 zł
Soup:
Green pea cream soup with crispy bacon garnish
39 zł
Main Course:
Pork tenderloin crusted with pistachios, served with Romanesco cauliflower and parsley dumplings
79 zł
Dessert:
Mint mousse with chocolate
37 zł
Beer
Specially brewed beer in Irish style DRY STOUT
0,3l – 22zł
0,5l – 24zł
1l – 44zł
3l – 120zł
Bootle 750ml – 39zł