Menu św. Patryka

-20% na Irish Whiskey na barze.

Oferta ważna w dniach 14.03-17.03

Przystawka:

Łosoś marynowany w koprze podany na sałacie z ziołowym sosem winegret
52 zł

Zupa:

Krem z zielonego groszku z chrustem z boczku
39 zł

Danie główne:

Polędwiczka wieprzowa w pistacjach z kalafiorem romanesco i kluskami z pietruszki
79 zł

Deser:

Mus miętowy z czekoladą
37 zł

Piwo

Specjalnie uwarzone piwo w irlandzkim stylu DRY STOUT

0,3l – 22zł
0,5l – 24zł
1l – 44zł
3l – 120zł
Butelka 750ml – 39zł

 

St. Patrick’s Day Menu

Appetizer:

Dill-marinated salmon served on a bed of lettuce with herb vinaigrette
52 zł

Soup:

Green pea cream soup with crispy bacon garnish
39 zł

Main Course:

Pork tenderloin crusted with pistachios, served with Romanesco cauliflower and parsley dumplings
79 zł

Dessert:

Mint mousse with chocolate
37 zł

Beer

Specially brewed beer in Irish style DRY STOUT

0,3l – 22zł
0,5l – 24zł
1l – 44zł
3l – 120zł
Bootle 750ml – 39zł