Wielkanoc
Menu wielkanocne
Przystawka zimna:
Schab po warszawsku w galarecie z jajkiem, szczypiorem i chrzanem
39 zł
Przystawka ciepła:
Swojska biała kiełbasa z wody podawana z pieczywem, chrzanem i musztardą
42 zł
Zupa:
Barszcz biały z jajkiem, chrzanem, majerankiem i purée ziemniaczanym
42 zł
Dania główne:
Udziec z gęsi podawany z purée ziemniaczanym, kapustą modrą i sosem żurawinowym
129 zł
Polędwica z dorsza podawana z mini warzywami, purée ziemniaczanym i sosem winnym
99 zł
Deser:
Mini mazurek z bakaliami, miodem i białą czekoladą
39 zł
Easter Menu
Cold Appetizer:
Warsaw-style pork loin in aspic with egg, chives and horseradish
39 zł
Hot Appetizer:
Traditional white sausage boiled in water, served with bread, horseradish and mustard
42 zł
Soup:
White borscht with egg, horseradish, marjoram and mashed potatoes
42 zł
Main Courses:
Goose leg served with mashed potatoes, red cabbage and cranberry sauce
129 zł
Cod fillet served with baby vegetables, mashed potatoes and wine sauce
99 zł
Dessert:
Mini mazurek – traditional Easter cake – with dried fruits, honey and white chocolate
39 zł